Qui som?

Benvinguts a Forbes Gump, un blog d’investigació periodística que vol explicar l’economia de luxe en totes les seves vessants.

En aquesta pàgina treballen quatre estudiants de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona:

  • Rebeca Brime Sánchez, Badalona 1995

photofacefun_com_1463476544

Treballa a Decathlon i pertany al grup de comunicació encarregat de la revista interna de l’empresa a Montigalà. Li agrada la música i la dansa, raó per la qual va passar 8 anys de la seva vida dedicant-se al ball.

Vol ser reportera de moda o treballar al gabinet de comunicació d’una empresa, tot i que també està interessada en el ciberperiodisme i tot el relacionat amb disseny web i xarxes socials.

 

 

  • Alex Cabrera Colon, Sabadell 1995

photofacefun_com_1463476513

 

Va començar a treballar a mitjans de comunicació quan feia primer de Batxillerat. Ha participat en programes de ràdio i televisió, a més de formar part de la redacció d’informatius de Ràdio i Televisió de Sant Cugat.

Vol seguir els seus estudis a l’àmbit de la comunicació i especialitzar-se en audiovisuals.

 

 

 

  • Patricia Català Martínez, Tortosa 1995

photofacefun_com_1463476495

Va començar la carrera volent ser periodista de televisió, però ara té molt clar que la seva vocació està a l’altra cara de l’ofici: el periodisme empresarial, els gabinets de comunicació.

Ha fet un curs de Protocol i Organització d’Esdeveniments, un de Disseny de Moda i va cursar el Tic Laude a la UAB. Va treballar durant més d’un any portant la comunicació d’Ilaria del Bono Roma- Moda Italiana, i aquest estiu ha col·laborat a la part periodística del projecte New Gen, destinat al networking entre joves talents i gent d’èxit.

  • Arnau Lleonart Muñón, 1995

photofacefun_com_1463476463